Cadde ortasında yaşanan korkunç olay, akşam saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi İnönü Caddesi'nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Ü.A. isimli şahıs, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı A.Y. ile tartışmaya başladı.

Olay Yeri Polatlı

POMPALI TÜFEKLE VURDU

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Ü.A., yanında getirdiği pompalı tüfekle A.Y.'ye ateş etti. A.Y. bacağından yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

DEM Partili Ahmet Türk Ankara’da hastaneye kaldırıldı DEM Partili Ahmet Türk Ankara’da hastaneye kaldırıldı

Yaralı, olay yerine gelen ekiplerin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri ise olay yerinden kaçan saldırganı yakalamak için arama çalışması başlattı.

Kaynak: İHA