DEM Partili Ahmet Türk, kalp rahatsızlığı nedeniyle Ankara’da hastaneye kaldırıldı. Uzun süredir sağlık sorunları bulunan Türk’ün tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
Ahmet Türk’ün hastaneye kaldırılması, geçtiğimiz günlerde DEM Parti TBMM Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder’in geçirdiği ciddi kalp rahatsızlığının hemen ardından geldi.
İMRALI HEYETİNDEN İKİ İSİM HASTANEDE
Pervin Buldan, Sırrı Süreyya Önder ve Ahmet Türk’ün, çözüm süreci döneminde İmralı’da yapılan görüşmelerde yer aldığı biliniyor. Sağlık sorunları nedeniyle Ahmet Türk’ün son dönemde bu görüşmelere katılamadığı belirtildi.
Öte yandan bugün, DEM Parti İstanbul Milletvekili Pervin Buldan ve Asrın Hukuk Bürosu’ndan Avukat Faik Özgür Erol’un, PKK lideri Abdullah Öcalan ile görüşmek üzere İmralı Adası’na gittiği bildirildi.