Namazın ardından, Müftü Vekili Muhammed Kapoğlu Hoca, gençlerle samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Gençlerin sorularını yanıtlayan Kapoğlu, Ramazan ayının önemi ve gençlerin bu aydaki manevi kazanımları üzerine önemli bilgiler paylaştı.
Polatlı Müftülüğü, gençlerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, etkinliğe katılan hocalara, gençlere ve ailelerine teşekkür etti. Ayrıca, ikramlarından dolayı Erenler Mescidi İmam-Hatibi Mehmet Sevinç'e de özel olarak teşekkürlerini iletti.
Müftülük yetkilileri, bu tür buluşmaların gençlerin manevi gelişimine katkı sağladığını ve Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirdiğini vurguladı. Teravih gençlik buluşmalarının Ramazan ayı boyunca farklı camilerde devam edeceği belirtildi.