Belediye yetkililerinin açıklamalarına göre, Yüzüncü Yıl Meydanı'ndaki çim alanda yüzeyde bir göçük oluştu. Olayın yaşandığı bölgede üstyapı bulunmadığı ifade edildi.

BÖLGE KONTROL ALTINA ALINDI 

Belediye, olayın hemen ardından henüz kabulü yapılmamış olan ilgili yüklenici firma ile iş birliği yaparak harekete geçti. Gerekli güvenlik önlemleri alındı ve bölge kontrol altına alındı.

Ankara’da Ramazan boyunca kırmızı et fiyatları sabit kalacak Ankara’da Ramazan boyunca kırmızı et fiyatları sabit kalacak

Peyzaj alanındaki boşluk, yüklenicinin bakım ve sorumlulukları kapsamında hızlı bir şekilde doldurulup alanın eski haline getirilmesi için çalışmalar başlatıldı.

ÇALIŞMALARA DEVAM EDİLECEK 

Ekipler, çalışmalar tamamlanana kadar alanda kalmaya devam edecek ve süreç titizlikle takip edilecektir. Kamu düzeni ve vatandaşların güvenliği için gerekli tüm önlemler alınmıştır.

Kaynak: Haber Merkezi