Süper Amatör Lig’in 15. hafta mücadelesinde Polatlıspor, deplasmanda Yenimahalle Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Yenimahalle Hasan Doğan Stadı’nda oynanan karşılaşma, ev sahibi ekibin 2-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.
Karşılaşmanın ilk golü 9. dakikada Yenimahalle Belediyespor'dan geldi. İlk yarıda baskılı bir oyun sergileyen ev sahibi ekip, 20. dakikada penaltı şansı yakaladı ancak Halil Yapıcı'nın kullandığı penaltı atışı sonuçsuz kaldı. İlk yarı 1-0’lık skorla tamamlanırken, ikinci yarıda da üstünlüğünü sürdüren Yenimahalle Belediyespor, 66. dakikada bulduğu golle farkı ikiye çıkardı ve sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrıldı.
Geçtiğimiz sezonun aksine bu yıl Süper Amatör Lig’de zor günler geçiren Polatlıspor, 15 maçta yalnızca 1 galibiyet ve 1 beraberlik alarak son sıraya demir attı. Ligde mücadele eden 14 takım arasında 14. sırada yer alan ekip, kötü gidişatını bu hafta da durduramadı.
Polatlıspor’un sezon boyunca sergilediği performans taraftarlarını üzerken, teknik heyet ve oyuncuların yaşadığı moral bozukluğu dikkat çekiyor. Gelecek haftalarda takımın toparlanması ve ligde tutunma mücadelesi vermesi bekleniyor.