Hentbol 1. Lig’de mücadele eden Polatlı Belediyesi Spor Kadın Hentbol Takımı, şampiyonluk yolunda kritik bir mağlubiyet aldı.
Polatlı’nın Sultanları, 8 Şubat Cumartesi günü Tekirdağ CTE’ye konuk olduğu maçta sahadan 33-31 mağlup ayrıldı.
KULÜPTEN TEŞEKKÜR
Tekirdağ Muratlı Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada rakibine az farkla yenilen Polatlı ekibi, ilk devreyi 16-14 geride tamamladı. İkinci yarıda da etkili bir oyun ortaya koymasına karşın Sultanlar, maçı 33-31’lik skorla adeta kıl payı kaybederek şampiyonluk yolunda kritik bir kayıp yaşadı.
Kulüpten yapılan açıklamada "Bugün deplasmanda oynadığımız maçta son ana kadar mücadelesini bırakmayan Sultanlarımızı canı gönülden tebrik ederiz. İnandığımız bu yolda hep beraber yürümeye devam" açıklaması yapıldı.
ZİRVE TAKİBİ SÜRÜYOR
Polatlı Belediye Spor Kadın Hentbol Takımı, ligdeki sıralamada 20 puanla 2. sıradaki yerini korudu ve zirve takibini sürdürdü.
Sultanlar, 28 Şubat’ta Kadınlar 1. Lig A Grubu lideri Odunpazarı’nı sahasında ağırlayacak. Karşılaşma saat 14.00’te oynanacak.