Karayolları Genel Müdürlüğü resmi internet sitesinden 17 Haziran Cumartesi gününe ait kapalı yollar ve yol durum bültenini yayımladı.

İşte, karayollarında son durum;

1 TEM Otoyolunun Saray Kavşağı-Lüleburgaz Kavşağı arasında üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle önce Edirne istikameti, daha sonra İstanbul istikameti kesimler halinde trafiğe kapatılacak ve ulaşım iki yönlü (gidiş-geliş) olarak sağlanacaktır. (Çalışmalar 24 saat esasına göre yapılacaktır.)

2 İzmir-Aydın Otoyolunun Söke Kavşağı-Aydın Kuzey Kavşağı Kesimi 88-89.km.leri arasında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle İzmir-Aydın istikametinde sol ve orta şerit trafiğe kapatılarak ulaşım sağ şeritten sağlanmaktadır.

3 Ankara Çevre Otoyolunun Çankaya Kavşağı ile Kıbrısköy Kavşağı arasında 0-5.km.lerinde Samsun istikameti üstyapı onarım çalışması nedeniyle trafiğe kapatılarak ulaşım Konya Kavşağı istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanacaktır.

4 TAG Otoyolunun Nurdağı Kavşağı-Bahçe Kavşağı mevkilerinde 1-2.km.leri arasında, yol yapım çalışmaları nedeniyle Adana istikametinde şerit aktarımı yapılmış olup, ulaşım Gaziantep istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.

5 Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolunun Gaziantep-Şanlıurfa İl Sınırı-Birecik Kavşağı Kesimi 18-23.km.leri arasında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Şanlıurfa yönü trafiğe kapatılarak ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

6 Bayburt-Erzurum yolunun 2.km.sinde meydana gelen (Maden-Erzurum arası) heyelan nedeniyle Maden-Erzurum yönü trafiğe kapanmış olup, ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

7 Erzurum-çat-karlıova yolunun 44-48 ile 66-68.km.leri arasında devam eden yol yapım çalışmalrı nedeniyle ulaşım tek şeritten sağlanmaktadır.

8 Serik Ayr.- Beydiğin-Taşağıl yolunun 28-33.km.leri arasında bulunan Demirkapı Tünelinin, Konya-Antalya (Sol Tüp) istikameti elektrik, elektromekanik ve diğer kontrol sistemleri yapımı kapsamında trafiğe kapatılacak ve bu kesimde ulaşım servis yolundan sağlanacaktır.

9 Kütahya-Afyon yolunun 0-2.km.leri arasında yapım çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapatılacak olup, ulaşım servis yollarından sağlanacaktır.

10 Çorum-Mecitözü-Amasya yolunun 5-7.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Editör: Arda Özden