Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ilçe sınırlarında gerçekleştirdiği ziyaretlerin yanı sıra şehir dışında da temaslarda bulunmaya devam ediyor. Başkan Yaşar, bu kapsamda Afyonkarahisar ve Polatlı’da bir dizi ziyarette bulundu. Başkan Fethi Yaşar, ilk olarak Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'ı makamında ziyaret etti. Ziyaretin ardından Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ile de bir araya gelen Yaşar, çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundu.
POLATLI BELEDİYE BAŞKANINI ZİYARET ETTİ
Afyonkarahisar temaslarını tamamlayan Başkan Yaşar, son olarak Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya'yı ziyaret etti. Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşan Yaşar, "Polatlı Belediye Başkanımız Sn. Mürsel Yıldızkaya'yı ziyaret ettim, görüş alışverişinde bulunduk. Nazik ev sahipliği için teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.
"FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUK"
Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya'da, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ile hasbihal ederek karşılıklı fikir alışverişinde bulunduklarını ifade etti. Yıldızkaya, "Yenimahalle Belediye Başkanı Sayın Fethi Yaşar ile hasbihal ederek, karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.