İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, katıldığı televizyon programında hakkında başlatılan sahte diploma soruşturmasıyla ilgili yöneltilen soruya sert tepki gösterdi. 

MHP, "Terörsüz Türkiye" süreci i̇çin CHP ile görüşmeyecek! MHP, "Terörsüz Türkiye" süreci i̇çin CHP ile görüşmeyecek!

Son dönemde çeşitli iddialar nedeniyle hakkında soruşturmalar açılan İmamoğlu, KKTC-İstanbul arasındaki üniversite geçişinin usule uygun olmadığı ve bu nedenle sahte diplomaya sahip olduğu iddiasıyla da inceleme altına alınmıştı. Geçtiğimiz günlerde ifade veren İmamoğlu, bu konuya dair açıklamalarda bulundu. 

CANLI YAYINDA GERGİN ANLAR 

Ekol TV’de Candaş Tolga Işık’ın konuğu olan İmamoğlu’na, özgeçmişinde değişiklik yapıldığı iddiası soruldu. Sunucunun, "İnternet sitenizde özgeçmişiniz değişti mi? Böyle bir iddia var" sorusuna sinirlenen İmamoğlu, konuyu "Boş soru bunlar. Boş meseleler. Ciddi sorun var mı bana?" sözleriyle geçiştirdi. İmamoğlu'nun sert çıkışı programda kısa süreli bir gerginliğe neden oldu. 

Kaynak: TÜRKİYE GAZETESİ