ASKİ sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, ‘’ Sincan Malazgirt Mahallesi’ndeki şebeke hattında oluşan arızanın onarım çalışmaları hakkında’’ başlığı ile duyuruda bulundu.

Sincan Malazgirt Mahallesi Ahi Mesud Bulvarı ile Mis Sokak kesişmesinde bugün öğle saatlerinde meydana gelen içme suyu şebeke hattındaki arızanın onarım çalışmaları devam etmektedir. Onarım çalışmalarının ardından 2 Ekim Pazartesi günü saat 08:00’e kadar bölgenin tamamına su verilmesi öngörülmektedir.

Sincan’da park sorununa neşter vurulacak: 'Kamyon ve Tır Parkı' projesi hayata geçiyor Sincan’da park sorununa neşter vurulacak: 'Kamyon ve Tır Parkı' projesi hayata geçiyor

su kessin-1

Kesintiden: Çimşit, Tandoğan ve Pınarbaşı Mahallerinin tamamı ile Malazgirt Mahallesi’nin bir bölümü etkilenmektedir.

ÇAĞRI ARCAKLIOĞLU

Editör: Çağrı Arcaklioglu