Polatlı’mızın gururu 1926 Polatlı Belediyespor, 2023-2024 sezonunu şampiyon olarak tamamlayıp 30 yıllık hasrete son vermiş ve TFF 3. Lig’de mücadele etmeye hak kazanmıştı.

Polatlı ekibi, geçtiğimiz sezon çıktığı 26 maçtan 18 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet elde etmişti ve kalesinde gördüğü 13 golle 6. Grup’un en az gol yiyen takımı olmuştu.

Sampiyon Polatli 6

RAKİPLER BELLİ OLUYOR

Alaplı Belediyespor, Eskişehirspor, Ankara TKİ gibi iddialı rakiplerini geride bırakan vePlay-off turuna gerek kalmadan şampiyonluğa ulaşan 1926 Polatlı Belediyespor’un TFF 3. Lig’deki rakipleri 13 Haziran Perşembe günü yapılacak kura çekimiyle belli olacak.

TFF’den yapılan açıklamaya göre, 2024-2025 Sezonu TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig Grupları Kura Çekimi, 13 Haziran Perşembe günü Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek. Kura çekimi Saat 14.00'te başlayacak.

Tff 3 Lig Kura Cekimi

TFF 3. LİG STATÜSÜ

TFF 3. Lig 15 takımlı toplam 4 grupta çift devreli lig usulüne göre oynanıyor. TFF 3. Lig'de çift devreli lig müsabakaları sonunda gruplarında 1. sırayı alan takımlar TFF 2. Lig’e yükselecek.  Müsabakalar sonunda gruplarında 2., 3., 4., 5. ve 6. sırayı alan takımlar, TFF 2. Lig’e yükselecek son 2 takımın belirleneceği Play-Off müsabakalarına katılacak takımları oluşturacak. Play Off müsabakaları grup içi eşleşmeler ve final müsabakalarından oluşacak.

Bölgesel Amatör Lig’den TFF 3. Lig’e yükselen takımlar şu şekilde olmuştu:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan HÜDAPAR'a Anayasa cevabı! İlk 4 madde tartışmalarına son noktayı koydu Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan HÜDAPAR'a Anayasa cevabı! İlk 4 madde tartışmalarına son noktayı koydu

1. GRUP BİRİNCİSİ BEYKOZ İSHAKLI SPOR FAALİYETLERİ A.Ş. (İSTANBUL)

2. GRUP BİRİNCİSİ ÇORLU SPOR 1947

3. GRUP BİRİNCİSİ NİLÜFER BELEDİYE FUTBOL KULÜBÜ (BURSA)

4. GRUP BİRİNCİSİ TİRE 2021 FUTBOL KULÜBÜ (İZMİR)

5. GRUP BİRİNCİSİ MUĞLASPOR KULÜBÜ

6. GRUP BİRİNCİSİ 1926 POLATLI BELEDİYE SPOR (ANKARA)

7. GRUP BİRİNCİSİ NİĞDE BELEDİYESİ SPOR

8. GRUP BİRİNCİSİ VİRANŞEHİR BELEDİYE SPOR (ŞANLIURFA)

9. GRUP BİRİNCİSİ MAZIDAĞI FOSFAT SPOR (MARDİN)

10.GRUP BİRİNCİSİ SMART HOLDİNG A.Ş.ÇAYELİ SPOR (RİZE)

11.GRUP BİRİNCİSİ YOZGAT BELEDİYESİ BOZOK SPOR

12.GRUP BİRİNCİSİ T.METAL 1963 SPOR (KIRIKKALE)

TFF 3. LİG’E ADIM ADIM

Yeni sezon öncesinde takımı profesyonel lige taşıyan teknik direktör Sait Taş ile yollarını ayıran Polatlı ekibinin hangi hoca ile anlaşacağı merakla beklenirken, futbolcu ve teknik ekipte de çeşitli değişiklikler yapılması söz konusu...

Öte yandan Polatlı Şehir Stadı’nda profesyonel lige yakışır bir stadyum için çalışmalar da devam ediyor. Zemin düzeltme ve tribün inşası gibi dokunuşlarla yeni bir görünüm kazanması hedeflenen Polatlı Şehir Stadı, yeni sezona yetiştirilmeye çalışılıyor.

Muhabir: ÖYKÜ KARABACAK