Yeniden Refah Partisi Ankara İl Kadın Kolları Başkanı Müberra Bekin ve yönetim kurulu üyeleri, Polatlı İlçe Kadın Kolları’nı ziyaret ederek çeşitli toplantı ve istişarelerde bulundu. Ziyarette, kadın kolları arasındaki iş birliğini güçlendirmek ve saha çalışmalarını değerlendirmek amacıyla önemli konular masaya yatırıldı.

Polatlı Kaymakamlığı uyardı: Dolandırıcıların yeni yöntemine dikkat! Polatlı Kaymakamlığı uyardı: Dolandırıcıların yeni yöntemine dikkat!

Yeniden Refah Partisi Ankara İl Kadın Kolları'ndan Polatlı'ya Ziyaret-1

ÖNEMLİ KONULAR ELE ALINDI

Gerçekleştirilen toplantıda, ilçe teşkilatının güçlendirilmesi, başmüşahit atamaları ve kadınların teşkilatlardaki rolü gibi konular ele alındı. Aynı zamanda güncel ekonomik meseleler ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri de değerlendirildi. Polatlı İlçe Kadın Kolları'nın projelerine destek olmak amacıyla yapılan görüşmelerde, yenilikçi ve etkili çalışmaların planlanması üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Müberra Bekin ve ekibi, ilçe standını ziyaret ederek sahadaki çalışmalara birebir katılım sağladı.

KADINLARIN SİYASETTEKİ ETKİSİNİ ARTIRMAK İÇİN ÇALIŞMALARA DEVEM EDİLECEK

Ziyarette Genel Başkan Fatih Erbakan’ın selamlarını da ileten Bekin, kadınların siyasette daha etkin hale gelmeleri için çalışmalara kararlılıkla devam edeceklerini ifade etti. Polatlı’daki kadınların gösterdiği aktif katılımdan memnuniyet duyduklarını belirten Bekin, ilçedeki teşkilat çalışmalarına desteklerinin süreceğini vurguladı.

Muhabir: KÜBRA AÇIKGÖZ