Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, 14-20 Nisan Şehitler Haftası dolayısıyla paylaşım yaptı. Ülkemizde her yıl 14-20 Nisan Şehitler Haftası, aziz şehitlerimizi anarak geçmektedir.

Ankara Milletvekili Şahin'den yumurta kuyruğuna tepki: "Kötü yönetimin sonuçları" Ankara Milletvekili Şahin'den yumurta kuyruğuna tepki: "Kötü yönetimin sonuçları"

Şehitler Haftası dolayısıyla Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Vatanımız uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, 14-20 Nisan Şehitler Haftası’nda bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. Onların fedakârlığı, cesareti ve sevgisi, bu topraklarda özgürce yaşamamızın en büyük teminatıdır" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi