600 semerden 60’a: Kaybolmaya yüz tutan sanata devlet sahip çıktı 600 semerden 60’a: Kaybolmaya yüz tutan sanata devlet sahip çıktı

2023 Yılı boyunca düzenlediği birbirinden farklı konserler, festivaller, şenlikler, sempozyumlar ve söyleşilerde kendi branşlarında en ünlü isimleri ve sanatçıları vatandaşlarla buluşturan Polatlı Belediyesi yılın son günlerine yaklaşırken Ünlü Yazar, Şair ve Edebiyatçı Hayati İnanç’ı konuk edecek. Polatlı Belediyesi tarafından 25 Aralık Pazartesi Günü Saat 19.00’da Yeni Belediye Binası 13 Eylül Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan ‘Can Veren Pervaneler’ Söyleşisinde Hayati İnanç Polatlılı vatandaşlarla buluşacak.

TÜM KIYMETLİ HEMŞEHRİLERİMİZ DAVETLİDİR

Polatlı Belediyesi 2023 Yılı Kültür Sanat Takvimi’nin son konuklarından biri olacak olan Ünlü Yazar, Şair ve Edebiyatçı Hayati İnanç; Türkiye’nin dört bir yanında da büyük beğeni toplayan ‘Can Veren Pervaneler’ Söyleşisinde hayata, edebiyata ve İslam dinine dair en güzel anekdotları ve tecrübelerini Polatlılılarla paylaşacak. Polatlı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada; “Tüm kıymetli hemşehrilerimizi Sayın Hayati İnanç’ın konuk olacağı ‘Can Veren Pervaneler’ Özel Söyleşisi için 25 Aralık Pazartesi Günü Saat 19’00’da Yeni Belediye Binası 13 Eylül Kültür Merkezi’ne davet ediyoruz.” Cümlelerine yer verildi.

Ünlü yazar Hayati İnanç’ı Polatlılılarla buluşuyor (2)

Editör: Kardelen Çıkmaz