Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde Koru Mahallesi’nde bulunan Fener Mesire Alanı ve çevresinin duyarsız kişiler tarafından çöplerin olduğu gibi yerinde bırakılmasına Ukraynalı Lukashova Yuliya tepki gösterdi.

“BU GÜZELLİKLER YOK OLMAMALI”

Eline aldığı poşet ile etraftaki çöpleri temizlemeye başlayan Lukashova Yuliya, Gazipaşa’nın sahip olduğu güzelliklerin bu şekilde kirletilerek yok olmaması gerektiğini vurguladı.

Lukashova Yuliya, yaptığı konuşmada, “Çevrenin kirlenmesine karşı olanlara seslenmek istiyorum. Çöpler zaten atılmış ve öylece yerinde duruyor. En azından çevreyi temizlemek adına bir ekip oluşturulabilir ve organize edilerek çevreyi temizleyebiliriz” dedi.

AK Partili Çelik’ten Özel’e tepki: “Asıl kavga demokrasiyle” AK Partili Çelik’ten Özel’e tepki: “Asıl kavga demokrasiyle”

“NE KADAR ÇOK KİŞİ OLURSA O KADAR ÇOK SES GETİRİR”

Tek başına bu çöplerin üstesinden gelemeyeceğini, bu yüzden herkesi duyarlı olmaya davet ettiğini belirten Yuliya, “Sadece benim temizliğimle olması mümkün değil. Ne kadar çok kişi olursa o kadar çok ses getirir. Burayı temizleyip düzene koymak için seferberlik olması gerekiyor. Ben yapabildiğim kadar poşetlerle çöpleri toplamaya çalıştım ama bunu herkesin yapması gerekiyor. İnsanları yardıma ve duyarlılığa davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

İHA

Editör: Gizem Tuğçe Bayhan