TMO’dan ucuz arpa almak isteyen küçükbaş ve büyükbaş hayvan sahiplerinin 17 Mart Cuma günü mesai bitimine kadar Polatlı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne başvuru yapması gerekiyor.  

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), küçükbaş ve büyükbaş hayvan besici ve yetiştiriciliğine yönelik ucuz arpa satışına 1 Mart tarihinde başladı. küçükbaş ve büyükbaş hayvan sahiplerinin 17 Mart Cuma günü mesai bitimine kadar Polatlı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne başvuru yapması gerekiyor.  TMO’nun 2023 Mart-Nisan dönemi arpa satış başvuruları 1 Mart’ta başlarken, 17 Mart’ta sona erecek.



17 MART’TA SONA ERİYOR

Başvuruların Polatlı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne şahsen yapılması gerekiyor. Arpa satış fiyatı 5.25 TL olarak açıklandı. Arpa tahsisi, 2023 Mart ve Nisan aylarını kapsayacak şekilde iki aylık olarak gerçekleştirilecek. Polatlı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden konu ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Toprak  Mahsulleri Ofisi (TMO) tarafından 2022/2023 sezonunda yapılması planlanan ucuz arpa satışlarına ilişkin olarak, küçükbaş ve büyükbaş hayvan sahiplerinin 17.03.2023 tarihine kadar İlçe Tarım Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekmektedir.”