Hentbol Kadınlar 1. Lig B Grubunda 12. maçına sahasında Bursa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü karşısında çıkan Polatlı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, maçtan 22-23’lük skorla mağlubiyetle ayrıldı.

Geçtiğimiz yıl gösterdiği üstün mücadele ile Hentbol Kadınlar 1. Lig B Grubunu şampiyon olarak tamamlayan ve sezonu dörtte dörtle açan Polatlı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı ligdeki on ikinci maçına sahasında Bursa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü karşısında çıktı. Maç boyu üstün ve iyi bir oyun ortaya koyan Sultanlar son dakikalarda yaptığı hatalar nedeniyle karşılaşmadan 22-23’lük skorla mağlup olarak ligdeki ikinci mağlubiyetini aldı.

LİGDEKİ İKİNCİ MAĞLUBİYET

Karşılaştığı Bursa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü maçı ile ligdeki on ikinci maçına çıkan Polatlı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı maçı 22-23’lük skorla kaybetti. Sultanlar bu sonucun ardından 20 puan ile ligde ikinci sırada yer aldı. Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda şampiyonluğun en büyük adayı olarak sezona başlayan Sultanlar, bu sonuçla ligdeki ikinci mağlubiyetini almış oldu. Bir maç fazlası bulunan Bursa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü karşısına çıkan Sultanlar maçı kaybederek fırsat tepmiş oldu. Temsilcimiz maçı kazanması durumunda maç eksiğiyle liderliğe yükselmiş olacaktı.

SIRADAKİ RAKİP: KARAMAN

2021-2022 sezonunu Hentbol Kadınlar 1. Lig şampiyonu olarak tamamlayan Polatlı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı’nın sıradaki rakibi 19 Mart Pazar Günü deplasmanda Karaman Minik Atılım Spor Kulübü olacak. Yunus Emre Spor Salonunda oynanacak müsabaka saat 15.00’da başlayacak. Karaman Minik Atılım Spor Kulübü bu sezon çıktığı on üç maçta 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet ile aldığı 16 puan ile 4. Sırada yer alıyor.