Trendyol Süper Lig'in 28. hafta mücadelesinde yarın deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş maçın oynanacağı şehre geldi.
Siyah-beyazlı kafile, Konya Büyükşehir Belediye Stadı'ndaki maç için özel uçakla akşam saatlerinde Konya'ya iniş yaptı. Teknik Direktör Ole Gunnar Solskjaer ve futbolcular, az sayıda Beşiktaş taraftarı tarafından coşkuyla karşılandı. Kafile, maç öncesi kamp yapacağı otele geçerek hazırlıklarını tamamlamak üzere çalışmalarına başladı.
Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Bahtiyar Zaynutdinov, Emrecan Terzi ve Jonas Svensson ile birlikte Elan Ricardo, Konya'ya götürülmeyen isimler arasında yer aldı. Siyah-beyazlılar, eksik kadrosuna rağmen Konyaspor maçına büyük bir motivasyonla çıkmaya hazırlanıyor.
Kamp kadrosunda yer alan isimler:
Mert Günok, Ersin Destanoğlu, Göktuğ Baytekin, Onur Bulut, Tayyip Talha Sanuç, Gabriel Paulista, Felix Uduokhai, Emirhan Topçu, Arthur Masuaku, Alex-Oxlade Chamberlain, Salih Uçan, Gedson Fernandes, Rafa Silva, Joao Mario, Amir Hadziahmetovic, Milot Rashica, Mustafa Erhan Hekimoğlu, Semih Kılıçsoy, Ciro Immobile, Ernest Muçi, Keny Arroyo.