Evinin önünde bıçaklanarak öldürüldü Evinin önünde bıçaklanarak öldürüldü

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda 17 Mart 2025 tarihinde saat 18.20’de POLNET sisteminde yaşanan teknik arıza nedeniyle pasaport kontrol işlemleri geçici olarak durdu. Türkiye genelinde etkili olan kesinti, polis ve terminal IT ekiplerinin müdahalesiyle giderildi.

"PASAPORT İŞLEMLERİ NORMALE DÖNMÜŞTÜR"

Ulaştırma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, arıza sürecinde işlemlerin manuel olarak yürütüldüğü ve yolcuların temel ihtiyaçlarının karşılandığı belirtildi. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte pasaport kontrol işlemleri normale döndü. Bakanlıktan yapılan açıklamada,

 "17 Mart 2025 tarihinde saat 18.20 itibarıyla Polis Bilgi Sistemi (POLNET) üzerinde yaşanan teknik bir arıza nedeniyle Türkiye genelinde pasaport kontrol işlemlerinde geçici bir kesinti yaşanmıştır. Polis ve terminal IT ekipleri tarafından arızaya hızla müdahale edilmiş, süreç boyunca işlemler manuel olarak yürütülmüştür. Sistem üzerindeki çalışmalar tamamlanmış olup, pasaport kontrol işlemleri normale dönmüştür. Bu süreçte havalimanlarımızda yolcularımızın temel ihtiyaçları karşılanarak su ikramı ve bilgilendirme sağlanmıştır. Terminal havalandırma sistemleri en üst seviyede çalıştırılmıştır" denildi.

Kaynak: İHA