Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi play-off 1-4 etabında Galatasaray ile Fenerbahçe, Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu'nda karşılaştı. Karşılaşma öncesinde seremoni yapıldı.

Galatasaray'ın 3-2 kazandığı karşılaşmanın seremonisinde Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 180'inci yıl dönümü kutlamaları kapsamında pankart açıldı.

PANKARTI TUTMADI

Filenin iki yanında sıralanan sporcular, beraberlerinde getirdikleri pankartı tuttu.

Kamu işçileri için sözleşme görüşmelerinde ilk toplantı sona erdi Kamu işçileri için sözleşme görüşmelerinde ilk toplantı sona erdi

İstiklal Marşı'nın okunduğu seremonide Galatasaray Kadın Voleybol Takımı Kaptanı İlkin Aydın'ın "İstanbul’un huzuru, Türkiye’nin huzuru, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 180. yılı kutlu olsun" ifadelerinin yer aldığı pankartı tutmaması gündem oldu.

Ilkin Aydın 1

İLKİN AYDIN’DAN AÇIKLAMA

Milli sporcu sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Aydın, paylaşımında “Ülkemizin GÜVENLİĞİ ve HUZURU için canla başla çalışan polislerimiz sizleri seviyoruz. İnanın değil size kastım” ifadelerini kullandı.

Ilkin Aydın 2

Kaynak: HABER MERKEZİ