Polatlı genelinde çok sayıda cami ve Kur'an Kursunda düzenlenen veda etkinliği Raziye Hatun Camii’nde gerçekleştirildi.
"Yaz Kur'an Kursları" veda etkinliğine Polatlı Müftülüğü Şube Müdürü Ahmet Sainkaplan başta olmak üzere Kur'an kursu öğreticileri, Hacı Hatice Yılmaz Kur'an kursu öğrencileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
İLÇE GENELİNDE 5.346 ÖĞRENCİ İLE AMACIMIZA ULAŞMIŞ BULUNUYORUZ
Polatlı Müftülüğü Şube Müdürü Ahmet Sainkaplan; "Yaz Kur'an Kursumuza gelen çocuklarımız Kur'an-ı Kerim'i, dini bilgileri en doğru ve güvenilir kaynaklardan öğrendiler. Siyer-i nebiyi, Peygamberimizin hayatını, İslam'ın güzel ahlakını öğrendiler. Öğrencilerimizin ve çocuklarımızın İslami şahsiyet üzere yetişmeleri, toplum nezdinde saygıdeğer bir birey haline gelmeleri en temel amacımız ve gayemiz. Kurslarımıza kayıt yaptıran öğrenci sayısına baktığımızda da görüyoruz ki ilçe genelinde 5.346 öğrenci ile amacımıza ulaşmış bulunuyoruz. Ben bu yavrularımızı camiye gönderen anne ve babalarına teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın gözlerinden öpüyorum." dedi.
ÖĞRENCİLER KUR’AN-I KERİM TİLAVETİ, İLÂHİ VE EZGİLER OKUYUP, DUA YAPTILAR
Etkinlikte Hacı Hatice Yılmaz Kur'an Kursuna katılan çocuklar Kur’an-ı Kerim Tilaveti, İlâhi ve ezgiler okuyup, dua yaptılar. Okunan ezgiler kurs öğrencileri tarafından işitme engellilere yönelik işaret dili ile de desteklendi. Programın ardından, Hacı Hatice Yılmaz Kur’an Kursunu başarıyla tamamlayan öğrencilere İlçe Müftülüğünce kitap hediye edildi ve çeşitli ikramında bulunuldu.
HABER: KARDELEN ÇIKMAZ