Türk Kızılay Polatlı Şube Başkanlığı, 2025 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nı gerçekleştirdi. Yapılan seçimde yeni başkan belli oldu.
Genel kurulda yapılan seçimlerde Süleyman Yiğit, Türk Kızılay Polatlı Şube Başkanı olarak seçildi. Yiğit, önceki dönem başkanlık görevini yürüten Bünyamin Ateş ve yönetim kuruluna teşekkür etti.
YENİ BAŞKANA BAŞARILAR
Seçime katılan vatandaşlar yeni başkan seçilen Süleyman Yiğit ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar dilediler. Kızılay Polatlı Şubesi, yeni başkan ve yönetim kurulu ile birlikte insani yardım faaliyetlerini ve sosyal sorumluluk projelerine devam edecek.
Kızılay Polatlı Şubesi'nin yeni dönemde de başarılı projeler ve yardım faaliyetlerine imza atması bekleniyor. Başkan Yiğit ve ekibinin liderliğinde Kızılay'ın Polatlı'daki insani yardım çalışmalarının daha da güçlenerek devam edeceğine inanılıyor.