Polatlı Gençlik Koordinatörlüğü’nün düzenlediği “Her Gün Farklı Camiide Teravih” etkinliği kapsamında gençler, bu kez Hacı Mehmet Yurdakul Camii’nde bir araya geldi. İlçe Vaizi Ahmet Akıncı’nın da katıldığı programda, cemaatle birlikte teravih namazı kılınarak Ramazan’ın manevi atmosferi paylaşıldı.
RAMAZAN AYI BOYUNCA SÜRECEK
Namazın ardından Camii İmam-Hatibi Mehmet Nayir, gençlere çeşitli ikramlarda bulunarak misafirleri ağırladı. Cami buluşmalarının, gençlerin manevi duygularını güçlendirdiğini ve camilerle bağlarını pekiştirdiğini belirten yetkililer, Ramazan ayı boyunca farklı camilerde teravih namazı etkinliklerinin devam edeceğini duyurdu.
Polatlı’da gençleri bir araya getiren bu anlamlı organizasyon, Ramazan ayının ruhuna uygun olarak dayanışma, birlik ve manevi paylaşımı artırma amacını taşıyor.