Polatlı’da uzun süredir yer sıkıntısı yaşayan dolmuşçu esnafı için önemli bir adım atıldı.

Polatlı Belediyesi, Eski Sanayi bölgesinde dolmuşçulara özel 6 araçlık depolama alanı inşa ederek esnafın hizmetine sunacak. Yıllardır yaşanan otopark ve bekleme alanı sorununa çözüm getiren bu adım, dolmuş esnafı tarafından memnuniyetle karşılandı.

Polatlı Halk Otobüsleri Başkanı Erdal Çınar, Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’nın talimatıyla çalışmaların hızla tamamlanacağını belirterek şunları söyledi:

TESK Başkanı Palandöken: "Kira stopajının tamamen kaldırılması kesin çözüm'' TESK Başkanı Palandöken: "Kira stopajının tamamen kaldırılması kesin çözüm''

"Belediye başkanımızın talimatlarıyla, Eski Sanayi bölgesinde dolmuşçu esnaflarımıza 6 araçlık depolama yerleri, belediyemizin güzide çalışanlarıyla yapılıp teslim edilecek. Kıymetli başkanımıza şahsım ve esnaflarım adına şükranlarımı sunarım. Az laf çok iş, dolmuşçu abilerime hayırlı olsun."

Daha önce uygun bekleme ve park alanı bulmakta zorlanan dolmuşçular, bu yeni düzenleme sayesinde sorun yaşamadan hizmet verebilecek. Esnaf, uzun yıllardır süren bu sorunun çözüme kavuşmasının hem kendileri hem de yolcular için büyük bir kolaylık sağlayacağını ifade etti.

Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’nın öncülüğünde hayata geçirilen bu çalışma, hem esnafın işlerini kolaylaştırırken hem de şehir trafiğine olumlu katkı sağlayacak.

Muhabir: ÖYKÜ KARABACAK