Pursaklar'da sağlıklı yaşam için "Sağlıklı Hayat Akademisi" başladı Pursaklar'da sağlıklı yaşam için "Sağlıklı Hayat Akademisi" başladı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 105. yılı dolayısıyla Polatlı’da anlamlı bir ziyarete imza atıldı. Örgün eğitimden yüz yüze yararlanamayan, evde ve hastanede eğitim gören öğrenciler, İlçe Milli Eğitim Müdürü İmralı Kaloç ve beraberindeki heyet tarafından ziyaret edildi.

Polatlı Evde Öğrenciler 2

23 NİSAN COŞKUSU EVLERE TAŞINDI

Ziyaretlere Şube Müdürü Hüseyin Üstuntaş, Polatlı Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Mahmut Kırmızıtaş, Sevim Aras İlkokulu Müdürü Selahattin Ünsal, B.H.N. Mıhcıoğlu İlkokulu Müdürü Yusuf Temli ve Borsa İstanbul İlkokulu Müdürü Ali Gülal da katılım sağladı.

Öğrenciler ile birlikte bayram sevincini paylaşan heyet, çocuklara çeşitli hediyeler vererek 23 Nisan coşkusunu evlere taşıdı. Yapılan ziyaretler, öğrenciler ve aileleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

Muhabir: Neslihan Efe