Polatlı Belediyesi tarafından 17 Temmuz 2023 Pazartesi günü Şentepe Mahallesi’nde başlatılan ve yaz sonuna kadar devam edecek olan Mahallede Şenlik Var Yaz Eğlenceleri bugün Kurtuluş Mahallesi’nde gerçekleştirilecek.

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri düzenlenen Mahallede Şenlik Var Yaz Eğlenceleri, birbirinden eğlenceleri gösteriler, yarışmalar ve çekilişler eşliğinde devam ediyor. Özellikle çocukların büyük gösterdiği By Mıstık Show’un sergilendiği ve yine çocuklar için kurulan Survivor parkurları ile eğlenceli vakitlerin geçirildiği yaz eğlenceleri, Polatlılı vatandaşların büyük beğenisini topluyor. Haftanın üç günü farklı mahallelerde düzenlenen yaz eğlencelerinde; interaktif yarışmalar düzenleniyor, çeşitli ikramlar sunuluyor ve birden fazla hediyenin dağıtıldığı çekilişler gerçekleştiriliyor.

ŞENLİK BUGÜN KURTULUŞ MAHALLESİ’NDE

Polatlılı vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Mahallede Şenlik Var Yaz Eğlenceleri, 26 Temmuz Çarşamba günü (bugün) saat 19.00’da Kurtuluş Mahallesi Emel Baykuş Parkı’nda (Muhtarlık karşısı) düzenlenecek.

Editör: Kadir Buğra Topkaya