Polatlı Kaymakamı Murat BULACAK, ilçedeki okul ziyaretleri kapsamında 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri İlkokulu’nu ziyaret etti.

Bakan Ersoy’u toplantıda göremeyen CHP’li vekiller salonu terk etti! Bakan Ersoy’u toplantıda göremeyen CHP’li vekiller salonu terk etti!

ÖĞRETİM SÜREÇLERİ DEĞERLENDİRİLDİ 

Ziyaret sırasında, öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelerek okulun eğitim ve öğretim süreçlerine dair gözlemlerini yaptı. Kaymakam BULACAK, okul idaresinden eğitim faaliyetleri ve yürütülen projeler hakkında ayrıntılı bilgi aldı.

Ziyaretine İlçe Milli Eğitim Müdürü İmralı KALOÇ ve Şube Müdürü Hüseyin ÜSTÜNTAŞ da eşlik etti. Bu ziyaret, eğitimdeki gelişmeleri yerinde görmek ve okulun ihtiyaçlarına yönelik çözüm önerileri geliştirmek amacıyla gerçekleştirildi. Kaymakam BULACAK, okulda yapılan çalışmaların verimli bir şekilde sürdüğünü belirterek, öğrenci ve öğretmenlerin eğitimdeki başarısının daha da artırılabilmesi için desteklerini sürdüreceklerini ifade etti. Ziyaretin sonunda, okulda eğitim gören öğrencilerle sohbet ederek onların taleplerini dinleyerek öğretmenlere teşekkürlerini iletti.

Polatlı Kaymakamı Bulacak'tan Okul Ziyaretleri (1)

Bu tür ziyaretlerin, hem okul yönetiminin hem de eğitim camiasının motivasyonunu artırmada önemli bir rol oynadığını vurgulayan Kaymakam BULACAK, ilçedeki eğitim faaliyetlerine olan ilgisini ve desteğini bir kez daha ortaya koymuş oldu.

Muhabir: ZEYNEP PAMUK