Kız ve erkek 11 genç sporcu, grup maçları için aralıksız çalışmalarını sürdürerek Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkını elde etmek için azimle çalışıyor.

500'e yakın sporcunun katılması beklenen grup maçlarına Polatlı Belediye Amatör Spor Kulübü adına katılacak olan sporcular, toplamda 13 ilin temsilcisi olarak mücadele edecek.

Polatlı Belediye Amatör Spor Kulübü Genç B Sporcuları, Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası Seçmelerine Hazırlanıyor (4)Zonguldak, Bartın, Kastamonu, Sinop, Bolu, Çankırı, Amasya, Çorum, Ankara, Kırıkkale, Kırşehir, Yozgat ve Karabük illerinden gelen bilek güreşi sporcuları, sağ ve sol kolda 16 farklı kiloda mücadele edecekler.

Polatlı Belediye Amatör Spor Kulübü yetkilileri, sporcuların performansı için desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya'ya, Kültür Müdürü Barkın Yıldırım'a ve Spor Sorumlusu Kenan Turan'a teşekkürlerini iletti.

Polatlı Belediye Amatör Spor Kulübü Genç B Sporcuları, Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası Seçmelerine Hazırlanıyor (2)Bu heyecan verici etkinlik öncesinde, Polatlı Belediye Amatör Spor Kulübü'nün genç yetenekleri, Türkiye Şampiyonası için verdikleri emekle adlarından söz ettirmeye hazırlanıyor.

Polatlı Belediye Amatör Spor Kulübü Genç B Sporcuları, Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası Seçmelerine Hazırlanıyor (1)HABER: KARDELEN ÇIKMAZ

Editör: Kardelen Çıkmaz