Polatlı’da faaliyetlerini sürdüren Anahtar Parti Polatlı İlçe Teşkilatı, Türk Polis Teşkilatı’nın 180. kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası dolayısıyla temaslarda bulundu.
Anahtar Parti Polatlı İlçe Başkanı Serkan Koyuncu ve teşkilat üyeleri, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Çam’a yapılan ziyaretin ardından hem kutlama mesajı verdi hem de polislerin çalışma koşullarına dikkat çekti.
Anahtar Parti Polatlı İlçe Teşkilatı’ndan yapılan açıklamada “Polatlı İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Hüseyin Çam’ın şahsında Türk Milletinin huzur ve güvenliğinin teminatı Türk Polis Teşkilatının; 180. kuruluş yıldönümünü ve Polis Haftasını kutluyoruz. Kuruluşundan bugüne şehadet şerbeti içmiş tüm şehit polislerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükran ve minnetlerimizi sunuyoruz. Polis teşkilatında görev yapan evlatlarımızın yarış atı gibi çalıştırıldığı mesai & vardiya düzenine, çalışma koşullarına, özlük hakları ile ilgili sıkıntılarına, mesleki aşınmalarına, mesleki kariyer problemlerine razı olmadığımızın ve bunların çözümü ile ilgili süreçlerin takipçisi olacağımızın bilinmesini istiyoruz” ifadeleri kullanıldı.
Başkan Koyuncu, Emniyet Müdürü Hüseyin Çam’a nazik ev sahipliği ve misafirperverliği için teşekkür etti.