PAAK, 6 Şubat depremini mevlid-i şerif ve lokma ikramıyla anıyor PAAK, 6 Şubat depremini mevlid-i şerif ve lokma ikramıyla anıyor

Üniversitede gerçekleştirilen programa, OSTİM Teknik Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Orhan Aydın, OSTİM OSB Yönetim Kurulu Üyeleri Behzat Zeydan ve Hamza Akça, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ünsal Sığrı ve Prof. Dr. Mustafa Polat, Gönül Elçileri Arama ve Kurtarma ve Uluslararası İnsani Yardım Derneği Başkanı Emirhan Aydoğmuş, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

ASRIN FELAKETİ UNUTULMADI

Depremlerin yıl dönümünde düzenlenen anma programında, depremde hayatını kaybedenler anısına saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Programda ayrıca, deprem felaketinin yarattığı yıkımlar ve toplumsal etkiler konuşmacılar tarafından değerlendirildi.

DEPREM BİLİNCİNİN ÖNEMİ VURGULANDI

Anma programında, deprem bilincinin önemi ve depreme hazırlıklı olmanın gerekliliği bir kez daha vurgulandı. Konuşmacılar, deprem felaketinin tekrarlanmaması için alınması gereken önlemler ve toplumsal farkındalığın artırılması konusunda önemli mesajlar verdi.

Kaynak: Haber Merkezi