BAŞARAN: HERKESİN EVİNE GİDEREK BİREBİR İLGİLENİYORUZ

Muhtar olmadan önce verdiği sözleri yerine getirdiğini ifade eden Başaran, “Muhtar olmadan önce söz vermiştim ve sözümü yerine getirdim. Muhtar olduktan sonra mühür parasını kaldırdım ve hiç almadım. Evrak alırken de herhangi bir ücret almıyoruz. Herkesin evine giderek birebir ilgileniyoruz. Deprem bölgelerimizden gelen depremzede 7 aile var mahallemizde.” dedi.

YABANCI UYRUKLU KİŞİLER HUZUR BOZUYOR

Esentepe Mahallesindeki yabancı uyruklu kişilerin huzuru bozduğunu söyleyen Muhtar Başaran, “Yabancı uyruklu kişiler mahallemizde huzuru bozuyor. Depremi bahane ederek akrabalarının yanına sığınan yabancı uyruklu kaçak kişiler çok fazla. Çoğunun kaydı mevcut değil. Herhangi bir sıkıntı yaşandığında bize sıkıntı olacak. Bu konuda inceleme yapılmasını talep ediyoruz” dedi.

YENİ GÜVENLİK KAMERALARI ŞART

Mahallenin bazı noktalarına yeni güvenlik kamerasının şart olduğunu aktaran Ahmet Başaran, “Mahallemizdeki 3 parkımızda güvenlik kameraları mevcut ve 7/24 izleniyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Emniyetten kamera olmayan noktalar için talebimiz oldu. Özellikle yabancı uyruklu kişilerin çok olduğu yerlere acil kamera istiyoruz” dedi.

ALTYAPI ÇÜRÜK, YENİLENMELİ

Esentepe mahallesine bağlı bazı sokaklarda altyapının çürümesi nedeniyle yenilenmesi gerektiğini söyleyen Esentepe Mahalle Muhtarı Ahmet Başaran, “Bazı sokaklarımızda altyapı tamamen çürümüş durumda. Çürüdüğü için yenilenmesi gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

ÇAMLIK DÜĞÜN SALONU ÇALIŞMA BEKLİYOR

Çamlık düğün salonunda Ankara Büyükşehir Belediyesinin çalışmasını beklediklerini belirten Başaran, “Ankara Büyükşehir Belediyesine devredilen Çamlık düğün salonunun da yenilenerek sezona hazır hale getirilmesi ve mahallemizde sosyal olarak aktif hale getirilmesini istiyoruz.” dedi.