İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, motosiklet kazalarının önlenmesine yönelik hazırlanan eylem planı ve yeni uygulama taslağı hakkında açıklama yapacağını duyurdu. Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, motosiklet denetimleri ve işlemlerine ilişkin yeni düzenlemelerin bugün kamuoyuna açıklanacağını belirtti. 

Belgrad Ormanı’ndaki o görüntüler tüyler ürpertti! Korku filmi gibi Belgrad Ormanı’ndaki o görüntüler tüyler ürpertti! Korku filmi gibi

EYLEM PLANI AÇIKLANACAK 

"Motosiklet kazalarının önlenmesine yönelik hazırlanan eylem planı ile ilgili çalışmalarımızı açıklıyoruz… Motosiklet denetimleri ve işlemleriyle ilgili yeni uygulama taslağı, motosiklet istatistikleri" ifadelerini kullanan Yerlikaya, yeni düzenlemelerin güvenli sürüşü artırmaya yönelik olacağını vurguladı. 

Yeni uygulama taslağının detayları ve alınacak önlemler, açıklamanın ardından netlik kazanacak. 

Kaynak: HABER MERKEZİ