23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu tüm Türkiye'de yaşanırken, Polatlı'da anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi. Polatlı Şehit Mehmet Günenç Anaokulu öğrencisi Barın Efe Ural, sembolik olarak Polatlı İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin'in Çam'ın makam koltuğuna oturdu.

İLK ANONSUNU GERÇEKLEŞTİRDİ

Hüseyin'in Çam'ın koltuğuna oturan Barın Efe Ural, Polis telsizinden anons çekerek ekiplerden bilgi aldı. Polis ekipleri yeni emniyet müdürünün anonsuna karşılık vererek minik Barın Efe Ural'ı sevindirdi.

Minik Barın Efe Polatlı Emniyet Müdürü Oldu! (1)

Emniyet Müdürü olan Barın Efe Ural koltuğa oturduğu andan itibaren yaşadığı heyecan gözlerinden okundu. Emniyet Müdürü Hüseyin Çam, minik Barın Efe Ural'ın gelecekte bu mesleğe atanmasını istediğini belirtti.

Minik Barın Efe Polatlı Emniyet Müdürü Oldu! (2)

Etimesgut’ta Türkan Saylan Kreş ve Gündüz Bakımevinin açılışı gerçekleşti Etimesgut’ta Türkan Saylan Kreş ve Gündüz Bakımevinin açılışı gerçekleşti

Bu sembolik devir teslim töreni, 23 Nisan ruhunu yansıtırken, çocukların devlet kurumlarını yakından tanımasına ve yöneticilik kavramını anlamasına yardımcı oluyor. Polatlı İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Çam, minik misafirini makamında ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Muhabir: ÖMER YILDIZCI