MGM'nin son tahminlerine göre, Marmara ve Ege Denizi'nde yarın fırtına bekleniyor. Marmara'da fırtına pazartesi günü erken saatlerde, Ege'de ise öğle saatlerinde etkisini kaybedecek.
FIRTINA GELİYOR
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Marmara Denizi'nde yarın sabah saatlerinde rüzgarın batıdan esmeye başlayacak ve akşam saatlerinde kuzey ve kuzeydoğudan 6 ile 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği öngörülüyor.
Kuzey Ege'de ise fırtınanın aynı kuvvetle yarın sabah saatlerinde etkili olması bekleniyor. Marmara Denizi'ndeki fırtınanın pazartesi günü erken saatlerde, Kuzey Ege'deki fırtınanın ise öğle saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor.
Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Güney Ege'nin kuzeyinde yarın sabah saatlerinden itibaren güney ve güneydoğudan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde rüzgarların esmesi tahmin ediliyor. Fırtınanın öğle saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor. Bu hava koşullarının deniz ulaşımında aksamalara neden olabileceği belirtiliyor.