Mamak Belediyesi A Takımı ile TED Koleji Spor Kulübü arasındaki heyecan dolu karşılaşma, 27 Nisan Pazar günü Mamak Şehir Stadı'nda futbolseverlerle buluşacak. Şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Mamak temsilcisi, ilk maçından galibiyetle ayrılarak lige iyi bir başlangıç yapmak istiyor.
Başkan Şahin: "Spor Birliktir, Kardeşliktir"
Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, spora ve gençliğe her zaman büyük değer verdiklerini belirterek, "Takımımızın kurulması, spora verdiğimiz desteğin bir başka göstergesidir. Bu takım sadece bir futbol takımı değil, Mamak’ın gençlerine, ilçemize ve toplumumuza olan inancımızın bir sembolüdür. Her yaş grubundaki vatandaşımızın spor yapabilmesi için altyapı çalışmalarımızı sürekli olarak artırıyoruz. Gençlerimizin, spora olan sevgilerini daha ileriye taşımaya, sadece sahada değil, hayatın her alanında başarıya ulaşmaları için destek olmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
Hedef Net: Şampiyonluk
Takımın Sportif Koordinatörü Ali Bey Yıldırım ise teknik ekip ve futbolcuların yoğun ve disiplinli bir hazırlık süreci geçirdiğini kaydetti. Hedeflerinin net olduğunu vurgulayan Yıldırım, "A Takımımız, bu sezon 2. Amatör Küme’de mücadele edecek ve hedefimiz çok net, şampiyonluk. Teknik ekibimiz, oyuncularımız ve belediyemizin desteğiyle bu hedefe ulaşacağımıza inanıyoruz. Mamaklılara heyecan dolu bir sezon yaşatmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.