Malezya Başbakanı Anwar Ibrahim, Instagram üzerinden yaptığı bir paylaşımda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, ülkesine gerçekleştirdiği ziyareti için teşekkür etti.

ŞARKI PAYLAŞIMI GÜNDEM OLDU 

Paylaşımında, Erdoğan ile birlikte çekilmiş fotoğraflarına yer veren İbrahim, bu özel anı Şarkıcı İrem Derici'nin ''Kalbimin Tek Sahibine'' adlı şarkısıyla süsledi. İbrahim, Türkçe olarak ''Teşekkür ederim, görüşmek üzere'' ifadesiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan teşekkürlerini iletti.

Soylu'dan o köşe yazarına tepki! "Her yazdığı yalan çıkan..." Soylu'dan o köşe yazarına tepki! "Her yazdığı yalan çıkan..."

İşte Malezya Başbakanı Enver İbrahim'in o paylaşımı:

İREM DERİCİ'DEN YORUM GELDİ 

Bu paylaşım, sosyal medya kullanıcıları arasında hızla yayılarak dikkat çekti. Özellikle şarkının paylaşımda yer alması, birçok kişiden olumlu yorum aldı. Paylaşımın altına şarkıcı İrem Derici de, ''Güzel şarkı'' diyerek yorumda bulundu.

Irem Derici

Başbakan Ibrahim, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iki günlük resmi ziyaretinin bir parçası olarak bu akşam Malezya-Türkiye İş Forumu'na katıldığını belirtti. Bu etkinlik, iki ülke arasındaki işbirliğini daha da güçlendirmeyi amaçlıyor.

Kaynak: Haber Merkezi