Geçtiğimiz günlerde gazetemizde yayımlanan “Korkutan Üst Geçit” konulu haber sonrası Polatlı Kaymakamlığı harekete geçti. Polatlı Kaymakamlığı tarafından adı geçen üst geçit ile ilgili inceleme başlatıldı.

Polatlı Gazi Mahallesi’ni Cumhuriyet Mahallesi’ne bağlayan üst geçidin durumu vatandaşların şikayeti üzerine Polatlı Postası Gazetesi tarafından gündeme getirildi. Haberimiz sonuç verdi ve Polatlı Kaymakamlığı konu hakkında inceleme başlattı. Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Gar Şefliğine konunun incelenerek gereğinin yapılması ve neticesinde Polatlı Kaymakamlığına bilgi verilmesi hususunda yazı gönderildi.



VATANDAŞLAR MODERN ÜST GEÇİT İSTİYOR

Gazi Mahallesi’ni Cumhuriyet Mahallesi’ne bağlayan üst geçidin alt kısmının çürümüş ve kolonların kötü halde olması vatandaşlarda endişe yaratıyor. Üst geçidin yanında bulunun Atatürk İlkokulu öğrencileri de diğer vatandaşlar gibi her gün üst geçidi sıklıkla kullanmakta. Alt kısmı tamamen çürümüş olan üst geçidin kolonlarının ise oldukça kötü halde olduğu görülüyor. Polatlı Kaymakamlığının inceleme başlatmasının ardından vatandaşlar en kısa sürede üst geçidin yenilenerek daha modern, kullanışlı, engelli ve yaşlı vatandaşların da kullanımına uygun asansörlü bir üst geçidin yapılmasını istiyor.