Kahramankazan Sentetik Sahası'nda oynanan mücadelede lider olarak yoluna devam eden Kahramankazan Belediyespor, her iki yarıda da rakibine üstünlük sağladı. Maçın sonunda 5-1’lik farklı skorla galip gelen Kahramankazan Belediyespor, ligin bitmesine üç hafta kala büyük bir avantaj yakaladı. Bu sezon oynadığı 23 maçın 21’ini kazanarak dikkat çeken Kahramankazan Belediyespor, en çok gol atan ve en az gol yiyen takım unvanına da sahip.
"ŞEHRİMİZİN TAKIMINI ŞAMPİYON YAPACAĞIZ"
Kahramankazan Belediyespor Teknik Direktörü Ahmet Uçar, maç sonrası yaptığı açıklamada, şampiyonluk için son düzlüğe girdiklerini belirtti. Uçar, "Balgatspor'la yapacağımız maçta hükmen galip sayılacağız. Önümüzdeki üç maçta bir puan almamız şampiyon olmamıza yetiyor. Bugün, lidere yakışır bir performans sergiledik. Takım oyuncularımızı mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Ramazan ayında bile takımımıza destek vermek için tribünleri dolduran taraftarımıza da teşekkür ediyorum. Şehrimizin takımını şampiyon yapacağız" dedi.
OYUNCULARA VE BELEDİYE BAŞKANI'NA TEŞEKKÜR
Gelecek hafta Yurtkur Spor ile deplasmanda karşılaşacaklarını belirten Uçar, şampiyonluğu son maça bırakmamak için kararlı olduklarını vurguladı. Başarılarının sırrının verilen desteklerde olduğunu belirten Teknik Direktör Uçar, Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu’na takım oyuncuları ve teknik ekibi adına desteklerinden dolayı teşekkür etti.