Benfica forması giyen milli yıldızımız Kerem Aktürkoğlu, Portekiz’deki performansıyla göz kamaştırmaya devam ediyor.

ARSENAL GÖZLEMCİLERİNDEN YAKIN TAKİP 

Portekiz Ligi'nin 28. haftasında oynanan ve Benfica'nın Porto'yu 4-1 mağlup ettiği dev maçta, Kerem bir asistle skora katkı sağlarken, bir diğer milli futbolcumuz Orkun Kökçü de aynı şekilde asist yaptı. Bu performanslarının ardından Kerem Aktürkoğlu, Portekiz’de haftanın 11’ine seçildi.

Kerem Aktürkoğlu Piyasa Değerini Uçurdu! 4 Yılda 90 Kat Artış!

Inter'den Beşiktaş'ın parlayan yıldızına kanca! Yıldız isim Avrupa devlerinin radarında Inter'den Beşiktaş'ın parlayan yıldızına kanca! Yıldız isim Avrupa devlerinin radarında

İngiliz basınından TBR Football'un haberine göre; Arsenal kulübünün gözlemcileri, Porto’da kiralık oynayan Fabio Vieira’yı izlemek için tribündeydi. Ancak karşılaşmada Kerem Aktürkoğlu’nun performansına hayran kaldıkları ve oyuncuyu mercek altına aldıkları belirtildi. İngiliz ekibinin Kerem’i daha önce Galatasaray forması giyerken de takip ettiği ifade ediliyor.Gözüne Darbe Alan Kerem Aktürkoğlu'ndan Açıklama

SEZON PERFORMANSI GÖZ DOLDURDU 

Bu sezon hem Galatasaray hem de Benfica formasıyla toplamda 48 karşılaşmada görev alan 26 yaşındaki milli oyuncu, 16 gol ve 14 asistlik etkileyici bir performans sergiledi. Özellikle Benfica’daki hızlı adaptasyonu ve kritik maçlardaki katkısıyla Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmeyi başardı.

Kerem Aktürkoğlu’nun sezon sonunda dev bir transfer yapması sürpriz olmayacak gibi görünüyor. Arsenal’in yanı sıra başka Premier League ekiplerinin de yıldız futbolcuyu listesine aldığı iddialar arasında.

Kaynak: Haber Merkezi