Başkan Yıldızkaya'nın öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlik, yaz boyunca Polatlı'nın tüm mahallelerinde düzenlenen Mahallede Şenlik Var Etkinlikleri gibi büyük beğeni topladı. Havaların soğumasıyla evlerinde zaman geçiren ev hanımları başta olmak üzere tüm kadınları kapsayan Kadınlar Buluşması, Konak Güldeste Düğün Salonu'nda gerçekleşti.
4 Şubat Cumartesi günü saat 13.00'te başlayan etkinlikte, sürpriz sanatçıların sahne aldığı özel bir program düzenlendi. Polatlılı hanımefendilere yönelik eğlenceli yarışmalar ve konserlerin yer aldığı etkinlik, katılımcılara sürpriz hediyeler de sunuldu.
CUMHURİYET MEYDANINDAN OTOBÜS KALDIRILIYOR
Başkan Yıldızkaya, Polatlı Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Gönülden Gönüle Kadınlar Buluşması’ etkinliğine katılan tüm Polatlılı kadınları, programın Polatlı'nın farklı mahallelerinde devam edeceği Gönülden Gönüle Kadınlar Buluşmaları'na davet etti. Programa katılmak isteyen kadınlar için saat 12.00'den itibaren Cumhuriyet Meydanı'ndan otobüs kaldırılacağı da belirtildi.
HABER: KARDELEN ÇIKMAZ