Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Umutlu Yaşam Uygulama Merkezi'nde (UYUM) eğitim gören özel öğrencilerle bir araya geldi. Etkinlikte, öğrenciler anneleri için anlamlı bir sürpriz hazırlayarak duygusal anlara sahne oldu.
"KADINLARIN GÜVEN İÇİNDE YAŞAYABİLECEĞİ BİR DÜNYA İNŞA ETMEK HEPİMİZİN SORUMLULUĞUDUR"
Başkan Odabaşı, özel öğrencilerle birlikte annelerinin portrelerini boyadı. Hazırlanan bu özel resimler çerçevelenerek annelere ulaştırılmak üzere yola çıkarıldı. Evlatlarının kendi elleriyle yaptığı bu anlamlı hediyeleri alan anneler, duygu dolu anlar yaşayarak gözyaşlarını tutamadı. Başkan Odabaşı, etkinliğe dair görüntülerini sosyal medya hesabından "#EngelleriAşanKadınlar" etiketiyle paylaştı. Kadınların toplumdaki gücünü ve fedakarlıklarını vurgulayan Odabaşı, mesajında şu ifadeleri kullandı:
"Kadınlar, sevginin, emeğin ve fedakarlığın en güclü temsilcileridir. Aileden iş hayatına, sanattan bilime kadar her alanda emek veren kadınlarımız, toplumumuzun temel direğidir. Onların azmi, çalışkanlığı ve mücadele ruhu hepimize ilham kaynağı oluyor. Özellikle anneler, şartsız sevgileri ve sonsuz fedakarlıklarıyla sadece evlatlarına değil, tüm topluma ışık oluyor. Özel öğrencilerimizin annelerine duydukları sevgiyi resimlere yansıttıklarına şahit olduk. Bu anlamlı tablo, kadınların hayatımızdaki değerini bir kez daha hatırlattı. Kadınların eşit, adil ve güven içinde yaşayabileceği bir dünya inşa etmek hepimizin sorumluluğudur. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü en içten dileklerimle kutluyor, tüm kadınlarımıza sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yaşam diliyorum."