UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta yarın İzlanda ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı, hazırlıklarını tamamladı.

İzlanda'nın başkenti Reykjavik'te sentetik çim olan kapalı antrenman sahası Midgardur Spor Kompleksi'nde teknik direktör Vincenzo Montella yönetiminde çalışma yapan millilerin morali yerinde. Antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık tutulurken, oyuncular ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması yaptı. Basına kapalı bölümde ise taktik çalışması gerçekleştirildi.

A Milli Takım'da aday kadroda yer alan tüm futbolcular idmanda hazır bulundu. Antrenmanı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve TFF yönetim kurulu üyeleri de takip etti.

İzlanda - Türkiye maçının Laugardalsvöllur Stadyumu'ndaki don nedeniyle ertelenebileceği iddia edildi. Fanatik'ten Caner İşbeğendiren'in haberine göre, maç planlandığı gibi yarın oynanacak. Ancak bugün öğleden önce konuya ilişkin olarak UEFA müfettişleri, İzlanda ve Türkiye Futbol Federasyonları temsilcileri bir araya gelip bir planlama toplantısı yapacak.

Soğuk ve saha koşulları nedeniyle her iki ülkenin milli takımları da antrenmanlarını kapalı futbol stadyumu Midgardur'da gerçekleştirdi. Erteleme ihtimaline karşı karşılaşma 15 Ekim Salı günü oynanabilecek.