Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme turu ilk maçında evinde Maribor’u konuk etti. Slovenya ekibi karşısında; Becao, İrfan Can Kahveci ve Dusan Tadic’in attığı gollerle 3-1 galip gelen Fenerbahçe, tur için avantajlı skoru almayı başardı. Fenerbahçe skor olarak istediğini almış olsa da kalesine gelen iki isabetli şuttan birinin gol olması, eleştiri oklarını yine Altay Bayındır’a çevirdi.
Ünlü spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler, uzun zamandır Fenerbahçe’nin “büyük” bir kaleci alması konusunda Fenerbahçe yönetimine mesaj gönderiyor.
Altay Bayındır’ın Fenerbahçe’ye transfer olduğu ilk günden bu yana eleştiren ve “iyi kaleci kumaşı” olmadığını öne süren Serdar Ali Çelikler, Ali Koç’un Dominik Livakovic’i hemen transfer etmesini istedi.
Fenerbahçe Maribor maçının ardından Vole Youtube Kanalı’nda maçı yorumlayan Serdar Ali Çelikler, Fenerbahçe’nin büyük bir kaleciye sahip olması gerektiğini savundu. Serdar Ali Çelikler, Ali Koç’un yakın çevresine bu sene başkanlığının son senesi olduğunu, holdingin başına geçeceğini ve başkan olduğu son yılda kesinlikle şampiyon olmak istediğini; dolayısıyla da kesenin ağzını açtığını söyledi.
Serdar Ali Çelikler, Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal’a seslenerek, Ali Koç’un kesenin ağzını açmışken transfer yaptırmasını, “bu kadro bana yeter” dememesini istedi.
Altay Bayındır’ın iyi bir kaleci olmadığını savunan Çelikler, “Bu Altay’ı Inter istiyordu, Ajax istiyordu, Manchester United istiyordu (!) Hani nerede kardeşim? Kimsenin istediği falan yok, hikaye. Bunların hepsi uydurma. Hadi gitsenize kardeşim görelim. Doğan Alemdar’ı aldılar götürdüler. Seni de bir tane Fransız takımı alsın götürsün görelim. Almaz. Öyle bir kalite yok” ifadelerine yer verdi.