Galatasaray'da beklentileri karşılayamayan Hakim Ziyech'in, devre arasında takımdan ayrılabileceği iddia edildi.

Takvim gazetesinde yer alan habere göre, sarı-kırmızılı yönetim ve teknik direktör Okan Buruk, Faslı yıldızın performansından memnun değil.

Chelsea'den bedelsiz olarak transfer edilen Ziyech, Galatasaray'da beklenen patlamayı yaşayamadı. Sakatlıklar ve formsüzlükle boğuşan 31 yaşındaki oyuncu, eleştirilerin hedefi oldu.

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Al-Gharafa ve Al-Arabi gibi Katar ekiplerinin ilgilendiği Ziyech, bu tekliflere sıcak bakmamıştı. Ancak şimdi rotasını Amerika'ya çevirdiği ve menajerinin MLS ekipleriyle görüştüğü belirtiliyor.

Galatasaray yönetimi de Ziyech'i devre arasında göndererek yerine yeni bir yıldız transfer etmeyi planlıyor.

30 Haziran 2025'e kadar Galatasaray ile sözleşmesi bulunan Ziyech'in geleceği, önümüzdeki aylarda netlik kazanacak.