Narin'in cesedini çuvala koyup gömdüğünü itiraf eden Nevzat Bahtiyar'ın kardeşi V. Bahtiyar, A Haber'e yaptığı açıklamada çarpıcı iddialarda bulundu.
V. Bahtiyar, ağabeyi Nevzat Bahtiyar'ın suçu üstlenmesi için para teklif edildiğini öne sürdü. İddiaya göre, Narin'in amcası Salim Güran'ın büyük amcası Ali Rıza Güran, komşu köylerden birine Nevzat Bahtiyar'la görüşmesini ve cinayeti üstlenmesi karşılığında toprak ve para teklif etmesini söylemiş.
V. Bahtiyar, ağabeyinin cinayeti itiraf etmesine rağmen "Ben öldürmedim, öldüren onlardır" dediğini aktardı. Ailesi olarak devlete ve adalete güvendiklerini belirten V. Bahtiyar, "Her kim yapmışsa cezasını çeksin. Abim yapmışsa o çeksin. Kimse kimseyi savunmasın." dedi.
V. Bahtiyar, ağabeyinin suçlanması için ellerinde deliller olması gerektiğini vurgulayarak, "Paralarıyla mı suçlayacaklar? Olamaz böyle bir şey." diye konuştu.
Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturma tüm hızıyla devam ediyor. Nevzat Bahtiyar'ın itirafları ve kardeşinin iddiaları, soruşturmanın seyrini değiştirebilecek nitelikte. Yetkililer, tüm iddiaları titizlikle inceliyor.