Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Talisca'yı istediklerini resmen açıklamıştı. Görüşmeler yoğun bir şekilde devam ederken, Talisca'nın Al-Nassr'dan ayrılmak için Fenerbahçe ile anlaştığı ve kulüplerin bonservis konusunda görüştüğü iddia ediliyor. Fenerbahçe'nin, 5 milyon Euro civarında bir bedelle Talisca'yı kadrosuna katabileceği belirtiliyor.

Al Ahli'de forma giyen Merih Demiral da Fenerbahçe'ye dönmek istiyor. Fenerbahçe altyapısından yetişen ve 2016'da ayrılan milli futbolcu, sarı-lacivertli kulübe olan sevgisini her zaman dile getiriyor. Taraftarlar tarafından da sevilen Merih'in, ocak ayında Fenerbahçe'ye transfer olma ihtimali yüksek.

Sezon başından beri Fenerbahçe'nin gündeminde olan Cristian Medina için de çalışmalar sürüyor.

Boca Juniors'tan ayrılıp Avrupa'da forma giymek isteyen 22 yaşındaki genç orta saha oyuncusu, Fenerbahçe'nin yanı sıra Porto'nun da radarında. Medina'nın ocak ayında kararını vermesi bekleniyor.

Fenerbahçe, bu transferlerle birlikte kadrosunu güçlendirerek hem Süper Lig'de hem de Avrupa'da başarı hedefliyor. Jose Mourinho yönetiminde yoluna devam eden sarı-lacivertliler, bu sezon şampiyonluk kupasını müzesine götürmek istiyor.