31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için İYİ Parti’nin Ankara ve İstanbul’da kimi aday göstereceği merak ediliyor.
İYİ Parti’nin bir dönem 'cumhurbaşkanı adayı' olması için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı çıkarmak istemişti. Şimdi yerel seçimlerde Yavaş'ın karşısına kimi
çıkaracağı merak konusu oldu.
CHP'yle iş birliğini reddeden İYİ Parti’nin Ankara' da aday olarak göstereceği kişiyle ilgili kulislerde dikkat çeken isimler var.
İYİ Part'nin Ankara adayı için Kürşad Zorlu, Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural ve TBMM Grup Başkanı Koray Aydın'ın düşünüldüğü konuşuluyor.
Diğer yandan İYİ Parti’nin Yavaş'ın karşısına eski danışmanı Servet Avcı’nın çıkarılmasına kesin gözüyle baktığı iddia ediliyor.
İYİ Parti yönetimi ikiye ayrılmış durumda, bir kesim Avcı’nın adaylığının İYİ Parti’nin Ankara'daki oy oranını artıracağını düşünürken diğer kesim ise hala Yavaş'ın karşısına aday çıkarmanın doğru olmadığını aktarıyor.