Galatasaray taraftarları, AZ Alkmaar maçının ardından Batshuayi'ye yüklendi. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde yedek kulübesinde mutsuz bir görüntü çizen Batshuayi'nin sahada da isteksiz olduğu iddia edildi.

Mauro Icardi'nin sakatlığı sonrasında forma şansı bulan Batshuayi, bu fırsatı değerlendiremedi. Galatasaray yönetimi ise devre arasında forvet hattına yeni bir takviye yapmayı planlıyor. Victor Osimhen ile birlikte oynayabilecek bir santrfor arayışına giren sarı-kırmızılıların, Batshuayi'yi gözden çıkardığı öne sürülüyor.

Bazı taraftarlar, Osimhen'in bonservisinin alınamaması durumunda bile Batshuayi'nin satılarak yerine daha yüksek kaliteli bir forvet transfer edilmesi gerektiğini savunuyor.

Michy Batshuayi, bu sezon Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda 19 maça çıktı. Ancak Belçikalı forvet, beklenen performansı gösteremedi ve eleştirilerin hedefi haline geldi.