Ahmed Kutucu'yu kadrosuna katan sarı-kırmızılılar, Premier Lig ekibi Southampton'ın sağ beki Kyle Walker-Peters ile anlaşmaya vardı. Oyuncunun sözleşme imzalamak için İstanbul'a geleceği belirtildi.

Konyaspor galibiyetinin ardından konuşan Okan Buruk, "Kolay bir süreç değil. Sıradan değil, önemli oyuncular almak istiyoruz. Yönetimimiz büyük bir özveriyle çalışıyor. Maddi bir problemimiz yok. Taraftarlarımız emin olsun ki kadromuzu güçlendireceğiz." demişti.

Galatasaray, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 27 yaşındaki Walker-Peters için Southampton ile görüşmelere başladı. Transferin bu hafta içinde sonuçlandırılması bekleniyor.

Southampton'ın ilk olarak 10 milyon Sterlin talep ettiği oyuncu için Galatasaray yönetimi, uygun bir bonservis bedeliyle transferi bitirmeyi hedefliyor.

Walker-Peters Kimdir?

27 yaşında İngiliz sağ bek.
Southampton forması giyiyor.
Bu sezon Premier Lig'de 21 maçta 2 asist yaptı.
Geçtiğimiz sezon Championship'te yılın en iyi 11'ine seçildi.
İngiltere Milli Takımı'nda 2 kez forma giydi.
2020 yılında Tottenham'dan 13 milyon Euro'ya transfer olmuştu.