Fenerbahçe'de devre arası transfer dönemi öncesi sürpriz bir gelişme yaşandı. Brezilya ekibi Red Bull Bragantino'ya kiralanan Lincoln Henrique, sarı-lacivertli takıma geri dönüyor. Ancak 25 yaşındaki futbolcu kadroda düşünülmüyor.

Fenerbahçe, Lincoln Henrique'yi geçtiğimiz sezon 6 milyon Euro satın alma opsiyonuyla Bragantino'ya kiralamıştı. Brezilya ekibi, oyuncunun performansından memnun kalmasına rağmen opsiyonu kullanmama kararı aldı.

Sabah gazetesinin haberine göre, Lincoln Henrique'nin Bragantino ile olan kiralık sözleşmesi 31 Aralık'ta sona eriyor. Oyuncu, bu tarihten sonra İstanbul'a geri dönecek.

Fenerbahçe yönetimi, Lincoln Henrique'yi kadroda düşünmüyor ve oyuncunun kendisine yeni bir takım bulmasını istedi. Henrique'nin menajeri, devre arası transfer döneminde oyuncu için yeni bir kulüp arayışlarına başlayacak.

Lincoln Henrique, 2024 yılında RB Bragantino formasıyla 43 maça çıktı ve 5 gol, 3 asistlik bir performans sergiledi.